EL-ZAP d.o.o.

Poduzeće EL-ZAP d.o.o. Zagreb osnovano je u lipnju 1992. godine i bavi se prometom roba na veliko i malo te uvozom i izvozom. Naš asortiman nudi proizvode iz područja energetike, elektroinstalacija, javne i unutrašnje rasvjete, telefonije i ostalih instalacija.

Neki od naših uvaženih partnera

Distributer i uvoznik tvrtke ETI za Hrvatsku.

Svi proizvodi koje nudimo odgovaraju propisanim uvjetima te raspolažu odgovarajućom atestnom dokumentacijom, skladnošću i certifikatima izdanih od strane nadležnih službi.

Naravno, vršimo i dostavu robe kako na području grada Zagreba tako i na području cijele Hrvatske.

Maloprodaja posluje u ZaprešićuMaršala Tita 45.
Nudimo Vam kompletno rješenje za Vaše elektrotehničke i svjetlotehničke prohtjeve, nudimo veliki izbor: zaštitnih sklopki, instalacionih prekidača, ormarića, kanalica, sklopki, produžnih kabela, tipkala, spojnica, svjetiljki, žarulja, grla, patrona itd.

Kvalitetan asortiman po izuzetno popularnim cijanama i promptna isporuka omogućuje da odgovorimo i najzahtjevnijim potrebama naših partnera.

ETI

Od 1950 pa dodanas ETI se razvio u jednog od vodećih svjetskih  proizvođača rješenja za kućanske i industrijske instalacije, disstribuciju električne energije za niski i srednji napon, energetske elektronike i poluvodiča , kao i za proizvodnju tehničkih proizvoda od keramike , alata i opreme, te proizvoda od plastike ..

Važan element u strategiji Društva su podružnice u zemlji i inozemstvu kao i blisku suradnju s odabranim strateškim partnerima. ETI zapošljava danas više od 1600 ljudi, a njegovi proizvodi se prodaju u više od 60 zemalja diljem svijeta. Tvrtka ulaže velika sredstva u aktivnosti razvoja i inovacija , te je jedan od prvih slovenskih poduzeća, koja je dobila certifikat o kvaliteti ISO certifikat 9001 za upravljanje okolišem ISO 14001.

U svakom trenutku  kvaliteta proizvoda i operacija usmjerena je na zadovoljstvo kupaca i srodne poslovne izvrsnosti.

Mi smo uspjeli u stvaranju tvrtke međunarodno konkurentne i sposobne za  razvoj. Stabilnog poslovanja, unatoč konkurentskim pritiscima i recesijom u proteklih nekoliko godina . Budućnost ćemo i dalje graditi na kvaliteti ponude, kompletnom asortimanu proizvoda i usluga , povećanju fleksibilnosti i konkurentnosti u osvajanju novih proizvoda , ulaganjem  u znanje , tržište i tehnološki razvoj .

RADNO VRIJEME

PONEDJELJAK – PETAK

08:00 – 18:00

SUBOTA

08:00 – 14:00