Razvodni ormar KPMO-1K/F3 – trofazni opremljeni

1,085.68 kn (144.09 €)

ORMAR KPMO-1K/F3

Ugradbeni, opremljen za jedno trofazno brojilo i uklopni sat

2  prozora, vanjske dimenzije Š540 x V540 x D210mm

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 1034 Kategorija: Oznake: , , ,

Opis

Razvodni ormar KMPO

TEHNIČKI OPIS:

Ormarići su izrađeni od vakumiranih PVC ploča CPT-OVO, debljine 4 mm, otpornih na atmosferske utjecaje i kemikalije. Plastične ploče su samogasive i pružaju električnu zaštitu. Zaštita od dodira dijelova pod naponom izvedena je sistemom dvostruke izolacije. Vrata su izrađena od istih PVC ploča debljine 4 mm. Na vratima se nalaze ostakljeni prozorčići za očitavanje stanja brojila i položaja uklopnog sata. Prozori su ostakljeni staklom debljine 3 mm, koja su zabrtvljena PVC gumenim okvirom. Vrata se zatvaraju tipskom bravom. Ormarići su prikladni za podzemni i zračni priključak. U ormarić se ugrađuje plastična ploča sa nosećim šinama za brojilo i uklopni sat i plastična šina za osigurače NVO tip 2NP-00 ili EZ 63 A, te stezaljke za nulti vodič i stezaljke za zaštitni vodič i osigurač EZ 25 A za osiguravanje uklopnog sata. Prostor u kome se nalaze osigurači te nultna i zaštitna stezaljka zaštićeni su od slučajnog dodira plastičnom pločom.

PRIMJENA:

Priključno mjerni ormarić (KPMO) predviđen je za priključenje raznih objekata na nisko naponsku električnu mrežu. Služi za mjerenje utroška električne energije tj. u ormarićima je smješteno brojilo i uklopni sat. Ormarić je prewdviđen za ugradnju u otvor na zidu kuće ili nekog drugog objekta na pristupačnom mjestu tako da je očitanje brojila moguće bez vlasnikova prisustva. Kod ugradnje ormarića moguća je demontaža vrata radi lakše ugradnje.

PREDNOSTI:

Očitanja stanja brojila te popravka brojila moguća je u svako doba bez prisustva vlasnika (potrošača). Priključni i mjerni ormarić sjedinjeni su u jednu cjelinu. Ormarić se isporučuje bez ugrađenog brojila i uklopnog sata, te bez bravice. Umjesto NVO podnožja osigurača moguća je ugradnja EZ osigurača. Ormarići se mogu isporučiti i bez podnožja osigurača sa pripremljenim podnožnim plastičnim pločama.

LEGENDA:

0 – UGRAĐENA SAMO TEMELJNA PLOČA
PR – PRAZAN SA ZAŠTITNOM PLASTIKOM
RD – RAZDJELNICA DOLJE
RG – RAZDJELNICA GORE
F – OŽIČEN

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Razvodni ormar KPMO-1K/F3 – trofazni opremljeni”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Go to Top